HOVENIERS  ONDERHOUD  EN KLUSSENBEDRIJF

Reiniging en Impregneer

 

Ondek de voordelen van impregneren!

Verschillende steensoorten, zoals kalksteen, zijn poreus waardoor vuil er snel indringt en uw woning of bestrating snel vies wordt. Impregneren heeft veel voordelen. Niet alleen blijft het geimpregneerde oppervlak schoner en is vuil eenvoudiger te verwijderen,maar het kan ook een forse energiebesparing opleveren. Voordat wij gaan impregneren, is het belangrijk dat de ondergrond schoon is. Ook dat regelt Allround Texel voor u.

Reinigen

Wilt u af van het groen en het mos tussen uw bestrating en de vuilaanslag op uw gevel of dak? Allround Texel reinigt op milieuvriendelijke wijze uw woonomgeving. Met gepaste druk en een roterende waterstraal maken wij uw bestrating,gevel of dak schoon. Uiteraard schermen wij de andere delen van uw woning af indien nodig.

Impregneren

De gereinigde oppervlaktes kunnen wij ook voor u impregneren. Hierdoor kan de ondergrond gemakkelijker schoon worden gehouden en wordt vuil minder snel geabsorbeerd. Een bijkomend, aantrekkelijk voordeel van impregneren is de energiebesparing die het kan opleveren; natte oppervlakten ontrekken tijdens het drogen veel warmte uit uw woning. Geimpregneerde muren blijven droog en houden juist de warmte vast. 


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info