Groen  Onderhoud & Klussen 
Uw  partner op Texel 

 REINIGINGSWERK EN BESCHERMING


  • banjer 088
  • gevelreiningswerkzaamheden texel
  • dakpannen impregneeren texel
  • gevelreiniging
  • gevelonderhoud texel
  • hogerdukreiniging bestrating texel

 

Ontdek de voordelen van impregneren!

Verschillende steensoorten, zoals kalksteen, zijn poreus waardoor vuil er snel indringt en uw woning of bestrating snel vies wordt. Impregneren heeft veel voordelen. Niet alleen blijft het geïmpregneerd oppervlak schoner en is vuil eenvoudiger te verwijderen, maar het kan ook een forse energiebesparing opleveren. Voordat wij gaan impregneren, is het belangrijk dat de ondergrond schoon is. Ook dat regelt Allround Texel voor u.

Reinigen

Wilt u af van het groen en het mos tussen uw bestrating en de vuilaanslag op uw gevel of dak? Allround Texel reinigt op milieuvriendelijke wijze uw woonomgeving. Met gepaste druk en een roterende waterstraal maken wij uw bestrating gevel of dak schoon. Uiteraard schermen wij de andere delen van uw woning af indien nodig.

Impregneren

De gereinigde oppervlaktes kunnen wij ook voor u impregneren. Hierdoor kan de ondergrond gemakkelijker schoon worden gehouden en wordt vuil minder snel geabsorbeerd. Een bijkomend, aantrekkelijk voordeel van impregneren is de energiebesparing die het kan opleveren; natte oppervlakten ontreken tijdens het drogen veel warmte uit uw woning. Geïmpregneerde muren blijven droog en houden juist de warmte vast. 

tel:06-11404738


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info