HOVENIERS  ONDERHOUD  EN KLUSSENBEDRIJF

Grind en schelpen 

Een goed alternatief voor tegels- of klinkerbestrating kunnen schelpen zijn. Wij leveren schone schelpen, Kleischelpen, grind en split. Naast veel voorkomende soorten soorten als siergrind, basaltsplit en rode mijnsteen, leveren wij ook andere soorten in diverse kleuren en steengrottes. 

 

Schelpen 

Schone schelpen worden veel gebruikt voor het verharden van tuinpaden, opvullen van borders, bij de aanleg van drainagesystemen en in kruipruimtens om vocht tegen te gaan.

 

Kleischelpen zijn een mengeling van klei en schelpen. De kalk in de schelpen bindt zich aan de klei,waardoor het mengsel hard wort en goed geschikt is voor het aanleggen van tuinpad of parkeerplaats bij uw woning.

Grind

Tegelwerk in u tuin is goed en mooi te combineren met grindbedden. Het is populair doordat het niet alleen mooi is,maar ook onderhoudsarm en milieuvriendelijk. Allround Texel levert grind in diverse kleuren en maten. De keuze voor een bepaalde grindsoort word vooral bepaald door de toepassing (sier of bijvoorbeeld voor de aanleg van een oprit of grindpad )en u persoonlijke smaak. Wij adviseren u daarin graag.

Split

Grind is gebroken steen dat door de jaren heen rond is geschuurd door water. Split is veel hoekiger, maar ook heel geschikt voor gebruik in de tuin of op de oprit of parking bij uw woning. Het heeft een hoge hardheid. Wij leveren verschillende soorten, zoals het donkergrijze basaltsplit. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info